^Idemo na gore

Novosti

CMS - samostalno ažuriranje web sajta
Neograničeni broj strana
Neograničeni broj vesti
Neograničeni broj galerija
Kontakt forma i email adrese
Unikatan web dizajn
Optimizacija web sajta
Statistika web sajta

Naš tim nudi kompletnu izradu sajtova i prezentacija, održavanje sajtova, ažuriranje, kao i profesionalnu obradu slika, postavljanje video klipova, izradu animacija ...

Opširnije...

Informacije o Update-ovanju Servera. Danas 28.06.2014 smo napravili updat PHP-a sa verzije 5.1 na verziju 5.5. Postoji mogucnost da neki sajtovi na bazi PHP nece vise pokazivati sajt ili delove sajta, pa Vas molimo da updatujete vase sajtove na novu verziju kakobi podrzavali novi PHP. Do ovog koraka smo se odlucili zbog veoma cestog Hakovanja, sto Vasih sajtova tako i pokusaja Servera na ili preko vasih scripti.

 Izvinjavamo se svima koji su dobili problem ovim korakom ali smo morali pod hitno da uradimo ovo i da zakrpimo rupu u php-u.

U svojoj bogatoj ponudi nudi i reseller hosting pakete. U slučaju da ste webmaster, web dizajner ili imate veći broj sajtova najbolje rešenje za Vas je reseller hosting paket. Na ovaj način dobijate jeftinije rešenje od zakupa namenskog servera a i ne zahteva Vaš angažman po pitanju održavanja i celokupnog tehničkog dela vezanog za funkcionisanje web servera.

 Nase ponude nemaju ogranicenja. Vise o tome u posebnoj temi.

Registracija Domena
Izrada Web sajtova
Hosting Paketi